miércoles, 15 de octubre de 2014

Menú de 14,00€ per la setmana del 14 al 19 d'Octubre


1 comentario:

 1. Hola, fa un temps vaig estar al seu restaurant i va ser una experiència molt agradable. Tant és així que em vaig apuntar il·lusionat a la pàgina de Tripadvisor per fer-los-hi un comentari. hi vaig pujar fotos dels plats (tots boníssims) i la meua sorpresa desagradable va ser que, una setmana després d'haver-los enviat el comentari, els senyors de Tripadvisor em diuen el següent:

  "Hola,

  Muchas gracias por escribir una opinión en TripAdvisor. Lamentamos comunicarte que no podemos publicar tu opinión, ya que, por el momento, no contamos con la infraestructura para poder procesar opiniones en tu idioma, aunque esperamos, eso sí, poder hacerlo en el futuro.

  Mientras, si lo deseas, puedes enviar tu opinión en uno de los idiomas que por ahora podemos procesar. Para ello, usa el formulario que usaste anteriormente: http://www.tripadvisor.es/UserReview

  Árabe
  Chino
  Danés
  Holandés
  Inglés
  Francés
  Alemán
  Griego
  Indonesio
  Italiano
  Japonés
  Coreano
  Noruego
  Polaco
  Portugués
  Ruso
  Español
  Sueco
  Tailandés
  Turco

  Atentamente,

  El equipo de asistencia de TripAdvisor  ---opinión original-----

  Asunto: Restaurante Origens
  Ubicación: L'Escala, Costa Brava, Provincia de Girona, Cataluña, España, Europa
  Título: Un restaurant amb un menjar boníssim i molt bé de preu.
  Nº id. 225290792

  La setmana passada vam anar a fer un viatge per l'Empordà i, entre d'altres llocs, vam visitar L'Escala. Ja havíem buscat aquest restaurant en aquesta pàgina i ens havia agradat pels comentaris que n'havíem llegit. El resultat va ser molt i molt agradable. De primer ens van traure un aperitiu senzill i bo: fuet i olives adobades. De primer vam demanar "Textures d'ensaladilla russa" i "Tartar de salmó". De segon: "Tataki de tonyina" i "Rèmol a la brasa". Les postres: "Mousse de crema catalana" i "Tarta Sacher". D'acompanyament, un vi blanc del Penedès. Tot boníssim, ben presentat, les racions complides, i ho diu algú que és molt menjador. El servei de cambrers va ser impecable, educat i cordial. Un lloc que recomane i que, si puc, hi tornaré. A més, les vistes que té al passeig marítim i al mar són precioses.
  Francesc de València."

  Com que ho vaig trobar un insult intolerable pel fet de no poder fer-hi un comentari en la meua llengua, el català, he decidit no fer-los-hi cap comentari més i publicar-lo ací, a la seua pàgina, per si serveix d'alguna cosa.

  ResponderEliminar